Bär vinterjackan med stil

Att bevara glamouren i vått och torrt

Är det möjligt att kunna bevara stilen när man har lager på lager med kläder på sig? Kroppen liksom försvinner under allt tyg, och med det kan det verka svårt att kunna antyda kurvor eller muskulatur. Men man kan faktiskt behålla smak och stil även när man använder tjocka ytterplagg, som till exempel vinterjackor. Är man väldigt medveten om hur man klär sig och inte vill se ut som ett förfruset bylte av dun och syntetiskt skal, så läs gärna vidare för att få lite tips på hur du kan bära din vinterjacka på bästa sätt i år, och i alla år. Bevara glamouren under alla årstider, i alla årtionden.

Att bära en vinterjacka med stil

Hur kombinerar man sin vinterjacka? Man kan mixtra och få till olika stilar, försök med klassiska modeller eller våga kombinera päls och skinn med andra material. Det finns massor med vinterjackor att välja mellan så att du kan klä dig utan att förlora din personliga klädstil. Den personliga stilen kanske varierar. Ska man bara ut en sväng, eller hem till kompisarna, kan man kombinera sin vinterjacka med kängor och jeans för en sportigare look. Eller så kan man bära leggings och ett par stövlar till, med eller utan klack beror på personen. Du kan hitta bra vinterjackor på klädaffärer som är specialiserade på vinterkläder, som till exempel Patagonia eller The North Face. Är du lite drama queen kanske du drar dig till en längre, figursydd kappa med skärp eller stora knappar. Det är ett elegant val med väldigt kvinnligt intryck. Ett annat alternativ är att leta kläder hos någon av av alla klädbutiker online, bra vinterjackor till sjysst pris kan man enkelt finna hos Halens.

Det tuffa valet

När man ska köpa en vinterjacka så måste man tänka på etiken. Bra material ger bäst funktionalitet. Materialen varierar men vanligast är vaxad bomull, nylon och polyester. Vinterjackan får inte vara så grov att du blir blöt av svett heller, och är den för tung kommer det att bli jobbigt att bära den när det snöar eller regnar. Den perfekta vinterkappan består av en väl utvald jacka. Tänk på dessa punkter:
• Vaddering och vikt
• Skal
• Foder
• Längd och modell
• Din personliga stil